Keskustelufoorumi

 

 

 

 

 

 

   
 

 


Range Masters ry. on vuonna 1998 perustettu practical-ammunnan erikoisseura. Seura toimii Oulun läänin alueella, pääpaikkana ollessa Oulu. Toimintaa on myös muualla Oulun läänin alueella, kuten Raahessa, Puolangalla, Suomussalmella ja Kajaanissa. Vaikka toiminta-alue on laaja (62 000 neliökilometriä), on koko läänin yhteen kootut resurssit mahdollisesti lajin voimakkaan kehittämisen. Seura järjestää erilaisia practical-ammunnan kilpailuja, joista tunnetuimpia ovat WW Booty, WW Shotgun Spirit, RG Match ja TNT Match. Jäsenistöllä on meriittejä SM-, PM-, EM- ja MM- kilpailuista.

Seuran toiminnan selkärankana ovat nykyaikaiset tietoverkot. Seuran internetsivuilta löytyy toimintaa koskevaa aineistoa, linkkejä kotimaisiin että ulkomaisiin seuroihin.

Laatua ja osaamista, tervakulttuurin hengessä.

Range Mastersin tavoite on olla johtava lajia harrastava seura Suomessa. Seuran harrastajat ovat tunnettuja kilpailun järjestäjiä sekä osaavia ja hyvätapaisia kilpailijoita. Toiminnassaan seura painottaa yhteistyötä eri sidosryhmien välillä, kuten toisten ampumaseurojen, lupaviranomaisten ja reserviläisjärjestöjen kanssa.

Range Masters on erikoisseura, jossa jäsenten laatu korvaa määrän. Jäsenmäärä vuoden 2002 lopussa oli noin 130 henkilöä. Tavoitteena on laadukas ja aktiivinen jäsentoiminta. Siten jäsenmäärä kasvattaminen ei ole itsetarkoitus, vaan jäsenmäärä kasvaa luonnollista tietä, uusien aktiiviampujien aloittaessa uransa.

Range Mastersin toiminta-alueen ollessa laaja, on toimintaa ohjattu eri alueille (Oulu, Raahe ja Kainuun alue). Aluevastaavia on kolme, joiden vastuulla on tapahtumien organisointi alueellaan, jäsenten informointi ja yhteydenpito eri sidosryhmiin.

Monipuolista osaamista laajalla alueella.

Seuran säännöt >>

Jäsenhakemus >>

Jäsenhakemuksen täytettyäsi, postita se joko hakemuksessa esitettyyn osoitteesen tai jollekin seuran hallituksen jäsenelle. Hakemus käsitellään seuran hallituksen seuraavassa kokouksessa.